Onderhoud / reparatie

De Fazant is een zeer prettige garage om uw auto heen te brengen voor onderhoud, reparatie en schade. Wij informeren u vooraf duidelijk over de kosten en nemen vooraf contact met u op indien dit anders uitpakt. Ook proberen wij u zoveel mogelijk alternatieven aan te bieden op het gebied van onderdelen en wijze van reparatie. U heeft direct contact met onze vakmonteurs waardoor zij van u precies kunnen vernemen wat er aan de hand is met uw auto. Onze ervaring is dat dit leidt tot het beste resultaat.

Wij geven op alle reparaties en onderhoudsbeurten 3 maanden garantie. Dat betekent voor u dat als binnen deze drie maanden het gerepareerde gebrek opnieuw de kop opsteekt dit geheel kosteloos (inclusief de arbeidskosten) voor u wordt hersteld.

APK keuring
Wij verzorgen ook APK-keuringen op afspraak.

Autoruitreparatie
Ook voor deskundige autoruitreparatie bent u bij De Fazant aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd autoruitenreparateur zodat u van uw autoverzekeraar ook bij ons terecht kunt. Wij leveren dezelfde kwaliteit als Carglass. Graag groene kaart en kenteken meenemen.

Autobanden
De Fazant levert en monteert goede autobanden zonder fratsen met de prijs uit te halen. U bent bij ons doorgaans goedkoper uit dan bij bijvoorbeeld Kwikfit.