Autoschade herstel

Autoschade herstel in Den Helder

Autoschade, daar zit uiteraard niemand op te wachten. Correcte afhandeling en herstel van de schade is in zo’n situatie dan ook meer dan prettig.
Bij Autobedrijf de Fazant is alles ingericht om een schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. De fazant is gespecialiseerd in autoschade herstel. Bovendien krijgt u op alle schadereparaties van ons 2 jaar garantie.

Schadeherstel
Wij staan garant voor de kwaliteit van onze werkzaamheden en service.
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij de beschikking over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen, zoals kostbare elektronische meet- en richtapparatuur, een trekbank, lasapparatuur, uitlijnapparatuur en een professionele, veilige spuitcabine.

Veiligheid en milieu

De zorg voor veiligheid en milieu staat bij ons voorop! Wij zorgen er dan ook voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan door de fabrikant vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. Veiligheid is nummer één. Wij zorgen zo nodig trouwens ook voor montage van nieuwe autoruiten. Uw schadeauto wordt van A tot Z deskundig in de watten gelegd.